Menü

Publikálva aug 29, 2019

Évkezdés

Évkezdés

 

Tisztelt Szülők!

 

Nagy örömmel tudatjuk Önökkel, hogy hosszú évek várakozása után elkezdődött iskolánk felújítása, korszerűsítése. A munkálatok július közepén kezdődtek meg, ezért a tanévet szeptember 2-án nem tudjuk elkezdeni.

A kivitelező vállalkozó szerint az ablakok beépítése szeptember 1-ig befejeződik. A rákövetkező héten elkezdődik az okozott hibák, sérülések javítása, a portalanítás és takarítás. A gyerekek fogadása szeptember 9-én lehetséges. Az évnyitó ezen a napon 8 órakor a hangoson keresztül zajlik. A tankönyvek kiosztására is ezen a napon kerül sor.

A szeptember 2-től 6-ig tartó időszakra azoknak a gyerekeknek, akiknek a szülei nem tudják megoldani a felügyeletet iskolánk a tornateremben, a tornaszobában és az ebédlőben felügyeletet biztosít. Az ügyelet 7 órától délután fél 5 –ig tart tanítók, tanárok, napközis kollégák bevonásával. Az étkezést a konyha biztosítja. Akiknek az ügyeletét és az étkezését nem igénylik, a Szülők augusztus 30-ig, péntek 9 óráig szíveskedjenek a befizetés helyén személyesen vagy telefonon (30/850-64-82) lemondani.

Tisztában vagyunk azzal, hogy ez a változás legkedvezőtlenebbül az első osztályosokat és szüleiket érinti, akik nagyon várják a tanévkezdést. Szeretnénk, ha kis elsősök első benyomása kedvező lenne az iskola épületével kapcsolatában, ezért fontos lenne, hogy ne a szeptember 2-i képpel találkozzanak először. Kérjük a Kedves Szülőket fogadják megértéssel, hogy rajtunk kívül álló okok miatt nem tudjuk a tanévet szeptember 2-án elkezdeni.

Iskolánk nevelőtestülete mindent megtesz azért, hogy ezt a rendkívüli helyzetet mindenki számára elfogadhatóvá tegye. Bízunk abban, hogy iskolánk szülői közössége megértéssel és támogatással segíti munkánkat abban a reményben, hogy jobb és korszerűbb körülmények között tudjuk fogadni Gyermekeiket.

 

Pécs, 2019. 08. 29.                                                   

 

      A Pécsi Jókai Mór Általános Iskola Vezetősége és Nevelőtestülete