Menü

Publikálva Már 11, 2020

Információ a koronavírusról 2

Információ a koronavírusról 2

Tárgy: Tájékoztató a koronavírus helyzettel összefüggő legfontosabb megelőző intézkedésekkel kapcsolatos feladatokról

 

Tisztelt Intézményvezető Úr!

 

Ezúton tájékoztatom a kialakult koronavírus helyzettel összefüggő legfontosabb megelőző intézkedésekkel kapcsolatos feladatokról.

Kérem, hogy minden iskolai programot, ünnepséget, tábort, erdei iskolát, külföldi utazást – beleértve ebbe a Határtalanul! programot, az ERASMUS és ERASMUS+ programot, a külföldi nyelvtanfolyamot, valamint a testvériskolai látogatásokat is – szíveskedjen lemondani a tanulók, a pedagógusok és családjaik biztonsága érdekében. A jelen jelzés különösen vonatkozik a várhatóan a hét végén megrendezésre kerülő március 15-i Nemzeti Ünneppel kapcsolatos megemlékezésekre.

Javaslom, hogy ilyen megemlékezésekre legfeljebb osztálytermi szinten, vagy rádióműsor formájában kerüljön sor.

A Lázár Ervin Program ( továbbiakban: Program)  keretében szervezett valamennyi esemény határozatlan ideig felfüggesztésre kerül. Ennek érdekében kérem, hogy az Ön intézményére vonatkozóan a Programhoz tartozó összes előadás lemondását kezdeményezze az illetékes tankerületi központnál.

Kérjük, hogy az indokolatlan pánik elkerülése érdekében hívja fel a szülők és a pedagógusok figyelmét arra, hogy a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https:/koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe.

 

!!! PREVENCIÓS INTÉZKEDÉSEK !!!